Sidevisninger i alt

torsdag den 15. marts 2012

1 års fødselsdag

Så blev sønnemand 1 helt år i lørdags! Og sikke en festlig dag! Vi startede ud med at dejlig omgang gaver, hvorefter menuen stod på fødselsdagshavregrød (i ved, den der minder meget om hverdagshavregrød) og mælk. Efter at have inspiceret den omlagte stue nøje, fik junior sig en lille lur i barnevognen, og da han stod op igen, væltede det ind med gæster og gaver til fødselsdagsfest! Det var måske liiiige en tand for meget for And, for han hang meget i morens bukseben. Heldigvis var der et par kvikke kusiner, som "altså helt vildt gerne ville lege med øhm AndreAS (ja, trykket ligger åbenbart på AS) så de kunne øhm lege det der barnepige, for så kunne de jo også passe ham en dag helt alene uden voksne"... Jahhmm... :-)
Menuen stod på rugbrødder, boller, frugt, grømtsager, rosin- og vindruespyd, ostehaps og hele to forskellige slags kagemænder - en hindbærsnittekagemand og en chokoladekagemand! Nøj de var gode!! Andreas ville også rigtig gerne smage hindbærsnittemanden...han hev den i hvert fald ned ad bordet, da gæsterne var gået!! :-)
Ellers får i lige lidt billeder fra den store dag!



















2 kommentarer:

  1. Deeejlige billeder ven - ville gerne ha været der og se søde AndreAS spise lagkage (mor sagde det gik meeeget langsomt og forsigtigt:-)

    Skønt at se at I havde en dejlig dag.

    KNUS

    SvarSlet
  2. Vilken läcker tårta!! :-D

    SvarSlet